Boghvedecrêpes - Producent af crêpes og galetter
Boghvedepandekagen kan spises kold til morgenmad som erstatning for brød, men også rullet som en "sund sandwich" fyldt med grøn salat, rå grøntsager, tun eller små stykker kylling.
Traditionel pandekage fra Poher-regionen i det centrale Finistère
Diameter: ca. 40 cm
Ingredienser: Mælk, boghvedemel (55%), hvedemel, æg, sojamel uden GMO, solsikkeolie, salt
Takket være sin afbalancerede opskrift er den perfekt til personer, der er opmærksomme på deres vægt og/eller sundhed.
Denne pandekage er godt tilberedt med henblik på opbevaring.
Den kan spises kold som sandwich, eller til morgenmad og eftermiddagssnack (smurt med smør eller med chokolade, marmelade...), og fyldt til frokost og middag.
Måltidsidé:
Til måltidet kan du fylde den med alt, hvad man kan forestille sig:
- smør, gruyère, skinke, æg,
- smør, røget laks, citronsaft
- ost, salat
- pølse
- røget bacon
- med små grøntsager